Cheap Fake Oakleys For Sale

Cheap Fake Oakelys For Sale With High Quality,Fake Oakley Sunglasses 80% off and Fast Shipping Worldwide. Shop now and enjoy the wholesale price.

​Solbriller forholdsregler for å hindre at hovedrammen deformasjon,fake oakleys holde linsen ren, ta gode solbriller, skille tids anledninger og forebyggende solbriller syndrom.
1. For å hindre at rammen deformasjoner
Optiske produkter solbriller, rammer og urimelig stress er lett deformert, vil det påvirke brukskomfort, men også true syn og helse. Derfor, i prosessen for å unngå iført briller eller undertrykt av eksterne sjokk, bør briller la hendene for å unngå ensidig ramme deformasjon forårsaket av ujevn kraft, fake oakleys for sale slik at vinkelen og plasseringen av objektivet er endret. Hvis det er funnet ramme deformasjon, rettes på en riktig måte til den optiske butikk.
2. Hold linsen ren
Solbriller regelmessig rengjøring. Først å droppe en eller to dråper av harpiks linsen fake oakleys free shipping rengjøringsmiddel for å fjerne støv og smuss på linsen, og skyll under rennende vann, toalettpapir og deretter absorbere vanndråper på linsen, og til slutt med en ren, myk linseklut tørke vannet .
3. Redd solbriller
Resin linse lavere hardhet, utsatt for riper. Hvis solbriller vanligvis tilfeldig søppel, la resin konveks linse ned ved kontakt med harde gjenstander, av friksjon, føre til ødeleggelse av linseoverflaten. Derfor må ikke bruke solbriller briller boksen plasseres. Resin linse er ikke høy temperatur, bør unngå kontakt med varmt vann, og ikke plasser på kjøkkenet temperatur.
4 .. bruke solbriller for å skille tid og sted
Sårbare for feil briller solbriller, overskyet, og det er ingen grunn til å bruke solbriller innendørs. fake oakleys wholesale Noen mennesker, uavhengig av anledninger, uavhengig av sollys intensitet, selv i kveld, i kveld og på kino, også iført solbriller, TV, noe som uunngåelig vil øke belastningen med å justere øyet, forårsaker øye muskelspenninger og tretthet, synstap, syns uskarphet, kraftig svimmelhet og andre symptomer. Bare de sterke solstrålene når de går ut, eller bading, soling på stranden, trenger bare å bruke solbriller, ikke trenger å bruke resten av tiden eller anledning, for ikke å skade øynene.
5. Hvordan forhindre solbriller syndrom
Solbriller syndrom, betyr langsiktige slitasje solbriller, noe som fører til synstap, tåkesyn, alvorlig forårsake cheap fake oakleys hodepine, svimmelhet, tåkesyn og kan ikke være lenge andre symptomer. Forebygging solbriller syndrom, er det nødvendig å rette valg og rasjonell bruk av solbriller. For å velge to elever avstand forenlig med personlig ansikt ramme briller. Også prøve å ikke bruke store solbriller, for å forkorte tiden må bruke briller, etter plukking speil med fingrene langs bane, på begge sider av nesen massasje 10-20 ganger. Når solbriller syndrom, bør umiddelbart slutte å bruke solbriller.